Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Cincér Műhely

Alkotó sorozatunkat ajánljuk gyerekeknek, pedagógusoknak, gyermeklelkű felnőtteknek – mindenkinek, aki egy kis kreatív, játékos kikapcsolódásra vágyik! Rovatunkban olyan játékok, kézműves tárgyak elkészítését mutatjuk be, amelyek könnyen elkészíthetőek, környezettudatos szemléletre vallanak, és nagyobbrészt természetes vagy újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készülnek.

A Cincér Műhely legújabb alkotásairól elektronikus hírlevelünkben, illetve Facebook-oldalunkon is hírt adunk! Érdemes (emiatt is) követni minket :)

Békakapkodó

A békák tavaszi ébredésének közeledtével egy könnyen elkészíthető játékra invitálunk!

Tovább

Békaszék, kákatutaj

Itt a nyár, irány a vízpart! (2. rész)

Tovább

Berzselt tojás

Egy egyszerű, mégis látványos tojásdíszítési technikát mutatunk be; ez a berzselés, más néven levélrátétes díszítés. A készítésbe vonjuk be a gyerekeket is, jó móka lesz!

Tovább

Fakanálgólya

Fehér gólyáink hosszú utat tettek meg az afrikai telelőterületekről. Hazaérkezésük örömére köszöntsd őket egy kedves játékkal.

Tovább

Fonalmadár

A Madarak és Fák Napjához közeledve kedves kis madárkákat készíthetünk mi is!

Tovább

Tavasztündér

Vidám tavaszi üzenő az egész családnak!

Tovább

Vidám könyvjelzők

Néhány ötlet a nyári olvasmányokhoz!

Tovább

Vitorlás nádból

Itt a nyár, irány a vízpart!

Tovább

Zsák a foltját

Magunk is elkészíthetjük a bevásárláshoz, tároláshoz szánt textiltáskánkat, zsákjainkat. Aki még nem próbálta ki, itt az idő! Különböző technikákkal díszíthetjük, ajándékként, ill. ajándékaink csomagolásához, kiránduláson tárolásra is kiválóan használhatóak.

Tovább