Kiemelt programjaink

KERTMERÜLÉS és játékos relaxáció a Jókai-kertben

2024.06.28

A program alapja a lassú, de tudatos séta, mozgásos és kreatív játékok és a vezetett meditáció.

Tovább a programra

Szent Iván Éji túra – Az éjszakai erdő

2024.06.29

Családi kalandozásra hívunk kicsiket és nagyokat a Selyem-réti tanösvényre, a nyári napforduló alkalmából! 

Tovább a programra

Naplemente séta a Sas-hegyen

2024.07.04

Júliusban a Sas-hegyen alkonyat táján már kellemes a hőmérséklet egy esti sétához. 

Tovább a programra

Mesélő fák

2024.07.06

A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk.

Tovább a programra

Kiemelt híreink

EuroMAB 2024

2024.06.20

Idén az Elba folyónál találkoztak az európai és észak-amerikai bioszféra-rezervátumok szakemberei. Az UNESCO területi hálózataként működő EuroMAB kétévenként megrendezett konferenciáján a Pilisi Bioszféra Rezervátum képviselői is részt vettek.

Tovább a hírre

A bakonyi alpesi gőte nyomában

2024.06.18

A hegyek apró hungarikuma.

Tovább a hírre

Keressük új állattenyészési referensünket

2024.06.17

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság pályázatot hirdet az alábbi állattenyésztési referens álláshely betöltésére.

Tovább a hírre

Keressük új pénzügyes munkatársunkat!

2024.06.03

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság pályázatot hirdet számviteli és projekt pénzügyi munkatárs álláshely betöltésére.

Tovább a hírre

TERMÉSZETISKOLA

A nemzeti park igazgatóságokhoz kötődő, minősített erdei iskolai programszolgáltatás keretében a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelői bentlakásos, oktatóhelyhez kötődő, terepi és akár házhoz is menő környezeti nevelési programokat kínálnak általános- és középiskolások számára.

Tovább a szolgáltatásra

Természetismereti foglalkozások iskoláknak és óvodáknak

Kültéri és beltéri foglalkozásokon a gyerekek játékos és érdekfeszítő módon sajátíthatják el környezeti és természetvédelmi ismereteket. 

Környezeti nevelés - Jeles napokon - Rendhagyó órákon -

Változatos helyszíneken: Pilisi Len Látogatóközpont, Szemlő-hegyi barlang, Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont, Kökörcsin Ház Erdei Iskola, Jókai-kert, Sas-hegyi Látogatóközpont

Tovább a szolgáltatásra

Útitársunk, Jókai Mór!

Egy olyan szabadtéri irodalomórára várjuk a diákcsoportokat, amelyben összekapcsolódik a svábhegyi Jókai-kert története, az író élete és Az arany ember című regénye. Jókai Mórral és regényének szereplőivel találkozhatunk ebben a különleges kertben, amely híres írónk nyári rezidenciája volt, s amelynek kialakítása máig az ő keze nyomát viseli. A kertet állomásszerűen járjuk be, miközben beszélgetünk arról, mitől válhatnak egyes helyek különösen fontossá számunkra, mit jelent úgy tekinteni embertársainkra, mint egy műalkotásra, milyen szokások, akaratok, kényszerek mozgatnak egy embert.
Tovább a szolgáltatásra

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található Igazgatóságunk erdei iskolája és látogatóközpontja Királyréten, ahol 3-6-8 ágyas szobákban 41 fő részére, valamint 2 ágyas, zuhanyzós szobákban 10 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget. Vendégeink a látogatóközpont nyújtotta lehetőségek közül is válogathatnak – interaktív természetismereti kiállítás, vezetett séták a Királyréti tanösvényen várják az érdeklődőket.

Tovább a szolgáltatásra

Ajándékutalvány 5000 Ft

5000 Ft értékű utalvány, mely beváltható a felsorolt bemutatóhelyeinken túráinkra, aktuális programjainkra vagy akár nemzeti parkos ajándéktárgyak vásárlására. 

Tovább a termékre

Blogjaink

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.