Kiemelt programjaink

KÉK FEHÉR Forgatag - ingyenes családi és program nap az Ócsai Tájháznál

2024.04.27

A kékfestő viseletek és a kék hímzett kötények bájos világába hívjuk vendégeinket egy időutazásra az ócsai Öregfaluba, az országos Tájházak Napja alkalmából.

Tovább a programra

A Sas-hegy hadi ösvényén

2024.04.27

BETELT!

Túránk során szakértő vezetéssel ismerkedünk meg a hegy lábánál található Mária Terézia laktanya múltjával, jelenével.

Tovább a programra

Ahol fenn a len

2024.04.27

Túránk a Pilisszentiván fölötti Borbás-gerincre vezet, mely a terület igazi szentélye.

Tovább a programra

Madárdalos est a Madárdal tanösvényen

2024.04.27

A tó esti körbejárása közben a legkülönfélébb nádi és parti madarak között hallanunk kell a nádas egyik legszebb madarának, a kékbegynek a hangját is. 

Tovább a programra

Kiemelt híreink

Tavaszi Nagytakarítás 2024

2024.04.23

5+1 akció, 62 köbméter szemét, 150 önkéntes: az idei Tavaszi Nagytakarítás számokban.

Tovább a hírre

Álláshirdetéseink

2024.04.19

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság pályázatot hirdet az alábbi álláshelyek betöltésére.

Tovább a hírre

Felújítás alatt a Nagy-Hideg-hegyi turistaház

2024.04.18

2024. május 1-től felújítási munkálatok miatt közel fél évre bezár a Nagy-Hideg-hegyi turistaház.

Tovább a hírre

A „tünkány” nyomában

2024.04.12

Egy egész különleges birodalom épül a „tünkány” köré, az érintetlenebb homokpusztagyepek változatossága: sok bennszülött növényfajjal, egyedi ízeltlábú faunával és speciális gombákkal.

Tovább a hírre

TERMÉSZETISKOLA

A nemzeti park igazgatóságokhoz kötődő, minősített erdei iskolai programszolgáltatás keretében a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelői bentlakásos, oktatóhelyhez kötődő, terepi és akár házhoz is menő környezeti nevelési programokat kínálnak általános- és középiskolások számára.

Tovább a szolgáltatásra

Természetismereti foglalkozások iskoláknak és óvodáknak

Kültéri és beltéri foglalkozásokon a gyerekek játékos és érdekfeszítő módon sajátíthatják el környezeti és természetvédelmi ismereteket. 

Környezeti nevelés - Jeles napokon - Rendhagyó órákon -

Változatos helyszíneken: Pilisi Len Látogatóközpont, Szemlő-hegyi barlang, Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont, Kökörcsin Ház Erdei Iskola, Jókai-kert, Sas-hegyi Látogatóközpont

Tovább a szolgáltatásra

Útitársunk, Jókai Mór!

Egy olyan szabadtéri irodalomórára várjuk a diákcsoportokat, amelyben összekapcsolódik a svábhegyi Jókai-kert története, az író élete és Az arany ember című regénye. Jókai Mórral és regényének szereplőivel találkozhatunk ebben a különleges kertben, amely híres írónk nyári rezidenciája volt, s amelynek kialakítása máig az ő keze nyomát viseli. A kertet állomásszerűen járjuk be, miközben beszélgetünk arról, mitől válhatnak egyes helyek különösen fontossá számunkra, mit jelent úgy tekinteni embertársainkra, mint egy műalkotásra, milyen szokások, akaratok, kényszerek mozgatnak egy embert.
Tovább a szolgáltatásra

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található Igazgatóságunk erdei iskolája és látogatóközpontja Királyréten, ahol 3-6-8 ágyas szobákban 41 fő részére, valamint 2 ágyas, zuhanyzós szobákban 10 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget. Vendégeink a látogatóközpont nyújtotta lehetőségek közül is válogathatnak – interaktív természetismereti kiállítás, vezetett séták a Királyréti tanösvényen várják az érdeklődőket.

Tovább a szolgáltatásra

Ajándékutalvány 5000 Ft

5000 Ft értékű utalvány, mely beváltható a felsorolt bemutatóhelyeinken túráinkra, aktuális programjainkra vagy akár nemzeti parkos ajándéktárgyak vásárlására. 

Tovább a termékre

Hiúzos hűtőmágnes

Hiúz-mintával díszített hűtőmágnes (mérete: 50 x 90 mm).

Tovább a termékre

Duna-Ipoly Nemzeti Park francia kártyacsomag

Gyártó az osztrák PIATNIK cég. A kártyalapokat Kókay Szabolcs és Zsoldos Márton művészi festményei illusztrálják. A kártyákon a fajok nevei magyarul, latinul, angolul és németül is szerepelnek.

Tovább a termékre

Krétás bögre

Írható felületű kerámia bögre.

Tovább a termékre

Blogjaink

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.