Kiemelt programjaink

Természetismereti kenutúra a Dunán

2024.07.22

Szálljunk vízre és fedezzük fel a Szentendrei Duna-ág természeti értékeit!

Tovább a programra

Naplemente séta a Sas-hegyen

2024.07.25

Július havában a Sas-hegy lejtőin napközben a túrázót próbára teszi a 30 fok feletti kánikula. De amint a Nap a horizont felé közeledik kellemes nyáresti sétának ad lehetőséget a hegy szirtjei felett kanyargó vadvirágokkal szegélyezett ösvényén.

Tovább a programra

Természetismereti kenutúra a Dunán

2024.08.10

Szálljunk vízre és fedezzük fel a Szentendrei Duna-ág természeti értékeit!

Tovább a programra

Denevérhálózás a Budai-hegységben

2024.08.10

Exkluzív éjszakai programunkon szakértő munkatársunk vezeti be az érdeklődőket a denevérek rejtett és különleges világába.

Tovább a programra

Kiemelt híreink

Keressük új vagyonkezelési referens - állattenyésztő kollégánkat

2024.07.17

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság pályázatot hirdet az alábbi vagyonkezelési referens - állattenyésztő álláshely betöltésére.

Tovább a hírre

Könyvtár nyári szünet

2024.07.16

Szakkönyvárunk 2024.07.24 és 2024.08.28 között zárva tart.

Tovább a hírre

Rákosi vipera visszatelepítés

2024.07.11

Hosszú évek munkájának eredményeként 50 rákosi viperát eresztettünk szabadon az Ócsai Tájvédelmi Körzet területén.

Tovább a hírre

Vízőrző krónika

2024.07.01

Öröm és bánat, múlt, jelen és jövőkép a szikeseken

Tovább a hírre

TERMÉSZETISKOLA

A nemzeti park igazgatóságokhoz kötődő, minősített erdei iskolai programszolgáltatás keretében a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelői bentlakásos, oktatóhelyhez kötődő, terepi és akár házhoz is menő környezeti nevelési programokat kínálnak általános- és középiskolások számára.

Tovább a szolgáltatásra

Természetismereti foglalkozások iskoláknak és óvodáknak

Kültéri és beltéri foglalkozásokon a gyerekek játékos és érdekfeszítő módon sajátíthatják el környezeti és természetvédelmi ismereteket. 

Környezeti nevelés - Jeles napokon - Rendhagyó órákon -

Változatos helyszíneken: Pilisi Len Látogatóközpont, Szemlő-hegyi barlang, Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont, Kökörcsin Ház Erdei Iskola, Jókai-kert, Sas-hegyi Látogatóközpont

Tovább a szolgáltatásra

Útitársunk, Jókai Mór!

Egy olyan szabadtéri irodalomórára várjuk a diákcsoportokat, amelyben összekapcsolódik a svábhegyi Jókai-kert története, az író élete és Az arany ember című regénye. Jókai Mórral és regényének szereplőivel találkozhatunk ebben a különleges kertben, amely híres írónk nyári rezidenciája volt, s amelynek kialakítása máig az ő keze nyomát viseli. A kertet állomásszerűen járjuk be, miközben beszélgetünk arról, mitől válhatnak egyes helyek különösen fontossá számunkra, mit jelent úgy tekinteni embertársainkra, mint egy műalkotásra, milyen szokások, akaratok, kényszerek mozgatnak egy embert.
Tovább a szolgáltatásra

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található Igazgatóságunk erdei iskolája és látogatóközpontja Királyréten, ahol 3-6-8 ágyas szobákban 41 fő részére, valamint 2 ágyas, zuhanyzós szobákban 10 fő részére biztosítunk szálláslehetőséget. Vendégeink a látogatóközpont nyújtotta lehetőségek közül is válogathatnak – interaktív természetismereti kiállítás, vezetett séták a Királyréti tanösvényen várják az érdeklődőket.

Tovább a szolgáltatásra

Ajándékutalvány 5000 Ft

5000 Ft értékű utalvány, mely beváltható a felsorolt bemutatóhelyeinken túráinkra, aktuális programjainkra vagy akár nemzeti parkos ajándéktárgyak vásárlására. 

Tovább a termékre

Blogjaink

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.