Ugrás a fő tartalomra

E-bike

 • E-bike túrák a Nemzeti Parkban

  Pilismaróton és Visegrádon 14-14 nemzeti parkos e-bike várja a Nemzeti Parkot két keréken felfedezni kívánó kirándulókat.

  Tovább
 • Dobogókő körtúra - minden szombaton

  A túra Pilismarótról, a Maróti Kiskertből indul, végig aszfaltozott erdészeti utakon halad. A falut elektromos rásegítésű biciklikkel hagyjuk el Dobogókő irányába az erdőn keresztül. Az út egy része emelkedőkön át vezet felfelé, azonban, hála az elektromos hajtásnak, viszonylag csekély erőbedobással leküzdhetjük előttünk álló kihívásokat.

  Tovább
 • Erdei e-bike túra - minden pénteken

  A túra Pilismarótról, a Maróti Kiskertből indul, és szinte végig az erdőben, jelölt vagy jelöletlen földutakon halad. A falut Dobogókő irányába hagyjuk el, kezdetben az aszfaltozott erdészeti úton, ám erről hamar letérünk, és egy sokkal izgalmasabb erdei úton folytatjuk utunkat Dobogókő irányába. Az út egy Dobogókőig szinte végig emelkedik, azonban, hála az elektromos hajtásnak, az emelkedők a terepen is leküzdhetővé válnak.

  Tovább
 • Panoráma túra - minden kedden, csütörtökön és szombaton

  Ezen a nem túl hosszú, de izgalmas látnivalókban mégis nagyon gazdag túrán szeretnénk bemutatni Visegrád és egyben a Dunakanyar legszebb panorámájú helyeit. A túra hossza hozzávetőleg 20 km, elektromos kerékpárral könnyen teljesíthető, ettől függetlenül kb. 450m szintkülönbséget kell leküzdeni. 

  Tovább
 • Skanzen túra - minden szerdán és szombaton

  Szereted a természetet? A hűsítő szelet, ami az arcodat csiklandozza, miközben a faágakon átszűrődő napsugarakat csodálod? Nem bánod, hogy 40km alatt alig találkozol autókkal, de biztonságos és kényelmes aszfaltozott utakon haladsz? Akkor ez a túra Neked szól!

  Tovább
 • Erdei kalandozás - minden vasárnap

  Élvezed a kihívásokat? Nem riasztanak el az emelkedők és a földutak? Ki szeretnéd próbálni, hogy milyen érzés meghódítani a hegyeket egy ebike segítségével? A vasárnapi túránk erről szól: önmagad és a hegyek leküzdéséről!

  Tovább
 • Extra e-bike túra a Dunakanyarban - egyéni időpontokban

  Előzetes megbeszélés alapján, min. 4 fő részvétele esetén „saját” - személyre szabott és egyéni igények szerinti túravezetés is kérhető. A túravezetőn kívül más résztvevő nem csatlakozik a csoporthoz, a túra időpontja és útvonala is az egyéni kérésekhez igazodik. Terepen és aszfalton egyaránt számos lehetőség áll rendelkezésre!

  Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.