Ajándékjegy, Hiúz Ház Látogatóközpont TELJES ÁRÚ

Cikkód: ajegyhiuz
Jegyek, ajándékjegyek

Belépőjegy a kiállításra.Az ajándékba adható belépőjegy a Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpontban található interaktív kiállítás meglátogatására érvényes, ahol minden megtapintható, összerakható, megleshető és kipróbálható. A kiállításon megismerkedhetünk a Börzsöny állat- és növényvilágával csakúgy, mint a területet is alakító emberi tevékenységek nyomaival. A kertben pókhálós mászóka, óriás memóriajáték és egy myNest detektívüveges madárleső kuckó gondoskodik az élményekkel teli tanulásról és kikapcsolódásról.

További információk a bemutatóhelyről >>

 

Az ajándékjegyeket kizárólag e-mail-ben, beváltható voucher formájában küldjük el a vásárlónak. Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!).
Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

Az ajándékjegyek 2024.12.31-ig válthatók be!

Minden bemutatóhelyhez egyaránt vásárolhat TELJES ÁRÚ, valamint KEDVEZMÉNYES ajándékjegyet. A kedvezményes jegyre (diák, nyugdíjas, pedagógus...stb.) jogosultak köréről az adott bemutatóhely aloldalán tájékozódjon. Az egy időpontban, egy bemutatóhelyre vásárolt jegyeket egy voucheren tüntetjük majd fel.

Az ajándékjegyekről kiállításra kerülő számlákat szintén e-mailben, külön küldjük el vásárlóink részére.

850 Ft
...
...

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Magas-Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található mozgalmas, új kiállítással és tanösvénynel kiegészült minősített erdei iskolánk, ahol iskolai és óvodai csoportoknak egy napostól az egy hetesig, szállással egybekötött változatos programokat biztosítunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.