VadmacsKAlandra fel!

Félix, a Budakeszi Vadasparkban élő mentett vadmacska
2024
17
február
Helyszín: Pilisszentiván
Besorolás: Könnyű séta

Váljatok Ti is természetvédelmi őrré egy izgalmas kalandjáték során!

A Pilisi Len Látogatóközpont egy új izgalmas kalandjátékra invitálja látogatóit, melyet Marosvári Tamás játéktervezővel közösen álmodtunk meg. A hozzánk érkezőknek az épület interaktív kiállításában és kertjében elrejtett trükkös feladványokon keresztül kell követniük a Budai-hegységben portyázó vadmacska útját, majd végül megtalálniuk az erdei cirmost. A másfél órás kaland idejére a csapatok egy természetvédelmi őr szerepébe bújva dolgozhatnak. Ti megtalálnátok az összes nyomot rejtő kameracsapdát? A játékot szeretettel ajánljuk játékos kedvű családok, baráti társaságok és osztályok számára. A programra 10 éves kortól ajánlott jelentkezni!

A programon 6-10 fő (1 csapat) vehet részt egy időpontban. 6 fő felett kiegészítős jegy váltása szükséges (+ 4 főig), melyet a helyszínen tudnak megvenni. 

Program ára:

Alapjegy: 10 000 Ft/ idősáv (6 főig)

Kiegészítő jegy: 2 500 Ft/fő (6 fő felett) - helyszínen fizetendő

Alapjegy vásárlása KIZÁRÓLAG ONLINE!

Helyszín:

Pilisszentiván

Időpont:

2024. február 17. 14:00 - 15:30

Túra hossza, időtartama:

, 1-1,5 óra

Találkozó:

14:00 Pilisi Len Látogatóközpont (Pilisszentiván, Bányász u. 17.)

Részvételi díj:

10 000 Ft (6 főig), ezen felül 2 500 Ft minden további részvevő számára

Kapcsolattartó:

Tóthné Becsei Katalin

E-mail:

pilisilen@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 511 1802

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.