Madarat tolláról, odút madaráról

Nagyszénás
2021
08
május
Helyszín: Pilisszentiván
Besorolás: Közepes túra

A Madarak és Fák Napja alkalmából Pilisszentivánra invitáljuk a madárkedvelőket.

Madarászszemmel járjuk végig a fokozottan védett Szénások Európa Diplomás Területet egészen a Borbás-gerincig. Utunkon meglessük, hogy kik használják a mesterségesen kihelyezett fészekodúkat, valamint megismerkedünk a terület fáival, védett növényeivel és virágzásában tekinthetjük meg a pilisi lent is. A távcsövét senki ne hagyja otthon!

 

Jegyvásárlás kizárólag online történik Jegymesteren.

 Helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség.

FONTOS! A bemutatóhelyeken és programjainkon kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges a részvétel! Ennek a meglétét és érvényességét a helyszínen ellenőrizzük. A programon az igazolvánnyal rendelkezők mellett - a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező -  kiskorú hozzátartozók is részt vehetnek.
 
Arra kérünk minden látogatót, hogy továbbra is vigyázzanak a saját és mások egészségére, a járványügyi előírásokat pedig továbbra is tartsuk be!

 

Helyszín:

Pilisszentiván

Időpont:

2021. május 8. 10.30 óra

Túra hossza, időtartama:

7 km, 4 óra

Találkozó:

10.30, Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt

Részvételi díj:

Teljes árú: 1700,- Ft, kedvezményes 1000,- Ft

Kapcsolattartó:

Karlné Menráth Réka

E-mail:

menrathr@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 477 6720

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.