Legyél Te is Természetbúvár! - Tavaszi olvadás

Hiúz Ház (Fotó: Selmeczi Kovács Ádám)
2024
24
február
Helyszín: Királyrét, Szokolya
Besorolás: Könnyű séta

A tél már búcsúzóban és a természet ébredezik – vajon kik lesznek a tavasz első hírnökei a Börzsönyben?

Programsorozatunkon várjuk a kicsiket és nagyokat, ahol megfigyeljük erdők, patakok, rétek élővilágát, az erdei állatok nyomába eredünk és izgalmas terepi módszerekkel, játékokkal, kísérletekkel együtt próbáljuk megismerni a természet titkait, összefüggéseit. 

Legyél Te is Természetbúvár! Programunk mindig egy-egy téma köré épül, mint. pl. téli álom és a denevérek élete, tavaszi nyüzsgés és a beporzók, őszi nyugalom és a gombák világa és sok egyéb izgalmas természeti jelenségnek is a nyomába eredünk.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Helyszín:

Királyrét, Szokolya

Időpont:

2024. február 24.

Túra hossza, időtartama:

3 km, 2 óra

Találkozó:

10:00, Hiúz Ház (Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont, Szokolya – Királyrét)

Részvételi díj:

6 500 Ft/család

Kapcsolattartó:

Tarjányi Nikolett

E-mail:

kiralyret@dinpi.hu

Telefon:

+36 27 585 625

Hiúz Ház Erdei Iskola és Látogatóközpont

A Magas-Börzsöny kapujában, számtalan túraútvonal kiindulópontjában található mozgalmas, új kiállítással és tanösvénynel kiegészült minősített erdei iskolánk, ahol iskolai és óvodai csoportoknak egy napostól az egy hetesig, szállással egybekötött változatos programokat biztosítunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.