KÉZMŰVES NAP a Pilisi Len Látogatóközpontban

Kézműves nap Pilisi Len Látogatóközpont
2021
26
június
Helyszín: Pilisszentiván
Besorolás: Könnyű séta

Szeretettel várjuk a Duna-Ipoly Nemzeti Park legújabb látogatóközpontjában megrendezésre kerülő kézműves napon! 

A Budai-hegység természeti értékeit bemutató interaktív természetvédelmi kiállításunk mellett ezúttal kézműves foglalkozásokkal, egyedi kézműves termékekkel, bel- és kültéri játékokkal is várjuk a látogatókat.

Közreműködők: Piliscsabai Kézművesek Közössége (kézműves ékszerek), Sarkadi Péterné(horgolt állatkák, makramé), Szitta Design (tűzzománc madaras ékszerek)

 

  

Parkolási információk: A látogatóközpontnál csak mozgáskorlátozottak számára van parkolási lehetőség. Minden más esetben autóval a Szabadság úton érdemes megállni, ahonnan a helyszín az Ady közön át pár perces sétával érhető el.

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok alapján bemutatóhelyeink 18 éves életkor felett csak védettségi igazolvány (plasztik kártya vagy elektronikus applikáció) birtokában látogathatóak.

Helyszín:

Pilisszentiván

Időpont:

2021. június 26.

Túra hossza, időtartama:

0 km, 3 óra

Találkozó:

10.00 Pilisszentiván, Bányász u. 17.

Részvételi díj:

Teljes árú (szakvezetés nélkül): 900,- Ft, kedvezményes (diák, nyugdíjas, pedagógus) 600,- Ft

Kapcsolattartó:

Tóthné Becsei Katalin

E-mail:

pilisilen@dinpi.hu

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.