Huszáros mesék, foglalkozások és tárlatvezetés

Huszárok
2024
15
március
Helyszín: Ócsa
Besorolás: Könnyű séta

Szeretettel várjuk a családokat egy mesés, huszáros napra!

Foglalkozásvezetőink és tárlatveztőink a huszárokról, obsitosokról mesélnek és a hajdan büszke katonák világába kalazulják a kicsiket és nagyokat.
 
Bejelentkezésével segítik előkészületi munkánkat!
Klikk a linkre!
https://forms.gle/bvk6SDsLBnG1U4H47

Helyszín:

Ócsa

Időpont:

2024. március 15. 10:00 - 13:00

Találkozó:

Ócsai Tájház (Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor u. 4-6.).

Részvételi díj:

teljes árú jegy: 2.700 Ft/fő, kedvezményes: 1.950 Ft/fő, (családok, diákok és nyugdíjasok részére), csoportos (10 fő fölött): 1.750 Ft/fő, ócsai lakosoknak: 1.200 Ft/fő.

Kapcsolattartó:

Kormos Rebeka

E-mail:

ocsaitajhaz@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 494 3368

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu. A település központja máig megtartotta eredeti szerkezetét, régi stílusú házait,  több száz éves Árpád-kori templomát és élő néphagyományait. A természeti értékek mellett kultúr-, és vallástörténeti valamint néprajzi értékeket mutatunk be az idelátogatóknak. A XIII. századi román stílusú, háromhajós, kereszthajós bazilika és a XVIII. századot idéző tájházegyüttes igazi időutazásra hívja a látogatókat.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.