Fűben-Fában Gyógynövényismereti túra

Ócsai gyógynövénytúra (Fotó: DINPI archívum)
2020
30
május
Helyszín: Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.
Besorolás: Könnyű séta

Tanulmánytúránkon az egyes növények felhasználási lehetőségeiről, hatásairól kaphatunk részletes információkat, valamint a látott fajok meghatározásához, felismeréséhez kapunk segítséget.

 Az Ócsai Tájvédelmi Körzetet bejárva, a terület tavaszi, gyógyhatású növényeivel ismerkedünk meg. Tanulmánytúránkon az egyes növények felhasználási lehetőségeiről, hatásairól kaphatunk részletes információkat, valamint a látott fajok meghatározásához, felismeréséhez kapunk segítséget.
A túra tanulmányi jellegű, ezért felnőtteknek ajánljuk!Előzetes bejelentkezés szükséges!

Helyszín:

Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.

Időpont:

2020.május 30. szombat 9:00-14:00

Túra hossza, időtartama:

2-3 km, 3-4 óra

Találkozó:

9.00, Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.

Részvételi díj:

2200 Ft/fő, kedvezményes: 1500 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Berecz Tibor

E-mail:

bereczt@dinpi.hu

Telefon:

06-70-504-2382

Ócsai Tájház

A LÁTOGATÁS JELENLEG SZÜNETEL! A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu, amely máig megtartotta eredeti településszerkezetét, régi stílusú házait, élő néphagyományait. Itt még manapság sem ritka, hogy lovas kocsival, vagy népviseletbe öltözött emberekkel találkozunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.