Karácsonyi vásárok ellenőrzése

Karácsonyi vásár ellenőrzés 2017

Természetvédelmi Őrszolgálatunk "adventi akciója" a fővárosban

December 05-én a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának (FÖRI) és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság (DINPI) munkatársainak együttesen szervezett akciójaként megtörtént a Karácsonyi Vásár természetvédelmi ellenőrzése. A vizsgálat 3 helyszínre korlátozódott: a Deák Ferenc tér térségére, a Szent István Bazilika környékére és a Vörösmarty tér környezetére. Az ellenőrzés során elsősorban a szűcs és állati bőr termékeket árusító kézműves mesterek sátrait vizsgáltuk meg.

Az akció alapján kijelenthetjük, hogy az említett helyszíneken a természetvédelmi előírásokat nem sértették meg. Védelem alatt álló, illetve egyezmények hatálya alá tartozó növények, vagy állatok, illetve azok származékaik  árusítását nem észleltük. A vásár jó hangulatú volt, természetszerető és jogkövető emberek alkották az árusító és a vásárló környezetet egyaránt.
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.