Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

"Segítség, be vagyok zárva!"

Megjelenés: 2020.05.18

<h5 style="text-align: center;"><strong><span style="color: #2dc26b;">Vajon mennyit tudsz barlangjainkról? </span></strong></h5> <h5 style="text-align: center;"><strong><span style="color: #e67e23;">Próbáld ki magad a Barlangleső Kvízzel és nyerj ajándékcsomagot vagy barlangi belépőt!</span></strong></h5>

Tudtad, hogy Budapest alatt összesen, közel 60 km barlang húzódik? Ezek nagy része persze le van zárva és csak a kutatók számára látogatható, de számos kisebb barlang bárki számára izgalmas célpont lehet. 

Játékos feladatok értékes nyereményekért minden korosztálynak! A kvízek kitöltésében segít a BARLANGLESŐ oldal!

 

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 6-9 ÉVESEKNEK

A kvíz helyes kitöltői között 3 db barlangos ajándékcsomagot sorsolunk ki, mellyel még felkészültebben várhatják a barlangok felfedezéseit.

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 10-13 ÉVESEKNEK

A kvíz helyes kitöltői között 3 db családi belépőjegyet sorsolunk ki az izgalmas Pál-völgyi-barlangba, vagy a képződményeiről híres Szemlő-hegyi-barlangba.

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 14 ÉVES KORTÓL

A kvíz helyes kitöltői között, 3 db páros belépőjegyet sorsolunk ki egy overallos kalandtúrára a Mátyás-hegyi-barlang kiépítetlen részeire.

 

A sorsolásra 2020. május 29-én 13:00 órakor kerül sor. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük a sorsolást követően.

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

 

A játékban való részvétellel a játékszabályzat elfogadásra kerül.

 

 

Kapcsolódó helyek

Mátyás-hegyi-barlang

Kalandtúrák a Pál-völgyi-, Mátyás-hegyi-barlangrendszer kiépítetlen szakaszán. Vegyetek részt egy különleges tanulmányi kiránduláson, egy felejthetetlen földalatti földrajzórán, ahol a tanóra egy izgalmas kalandtúrával ötvöződik!

Tovább

Pál-völgyi-barlang

A Pál-völgyi-barlang hazánk leghosszabb barlangrendszere. A jelenleg ismert kb. 32 km-es hosszból 500 méteres szakasz van kiépítve, mely kb. 1 óra hosszúságú vezetett túra keretében látogatható.

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.

Tovább

Budai Vár-barlang

A Budai Vár-barlang Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja, amelynek mai arca az ember és természet közös, több százezer éves munkájának eredménye.

Tovább

„A Pilisi Bioszféra Rezervátum és a világörökségre jelölt Budai-termálkarszt barlangjaiban található geológiai értékek és denevérfajok védelme és bemutatása”

Időszak: 2014.12.12 - 2020.04.30

Megvalósult

A beruházási elemek megvalósításával egy hosszútávon fenntartható, kezelhető állapotot érünk el, mely évtizedeken keresztül fenn tud maradni.

Tovább