"Segítség, be vagyok zárva!"

Barlangleső kvíz 2020

Vajon mennyit tudsz barlangjainkról?
Próbáld ki magad a Barlangleső Kvízzel és nyerj ajándékcsomagot vagy barlangi belépőt!

Tudtad, hogy Budapest alatt összesen, közel 60 km barlang húzódik? Ezek nagy része persze le van zárva és csak a kutatók számára látogatható, de számos kisebb barlang bárki számára izgalmas célpont lehet. 

Játékos feladatok értékes nyereményekért minden korosztálynak! A kvízek kitöltésében segít a BARLANGLESŐ oldal!

 

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 6-9 ÉVESEKNEK

A kvíz helyes kitöltői között 3 db barlangos ajándékcsomagot sorsolunk ki, mellyel még felkészültebben várhatják a barlangok felfedezéseit.

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 10-13 ÉVESEKNEK

A kvíz helyes kitöltői között 3 db családi belépőjegyet sorsolunk ki az izgalmas Pál-völgyi-barlangba, vagy a képződményeiről híres Szemlő-hegyi-barlangba.

 

BARLANGLESŐ-KVÍZ 14 ÉVES KORTÓL

A kvíz helyes kitöltői között, 3 db páros belépőjegyet sorsolunk ki egy overallos kalandtúrára a Mátyás-hegyi-barlang kiépítetlen részeire.

 

A sorsolásra 2020. május 29-én 13:00 órakor kerül sor. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük a sorsolást követően.

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

 

A játékban való részvétellel a játékszabályzat elfogadásra kerül.

 

 

Mátyás-hegyi-barlang

Kalandtúrák a Pál-völgyi-, Mátyás-hegyi-barlangrendszer kiépítetlen szakaszán. Vegyetek részt egy különleges tanulmányi kiránduláson, egy felejthetetlen földalatti földrajzórán, ahol a tanóra egy izgalmas kalandtúrával ötvöződik!

Tovább

Pál-völgyi-barlang

A Pál-völgyi-barlang hazánk leghosszabb barlangrendszere. A jelenleg ismert kb. 32 km-es hosszból 500 méteres szakasz van kiépítve, mely kb. 1 óra hosszúságú vezetett túra keretében látogatható.

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.

Tovább

Budai Vár-barlang

A Budai Vár-barlang Magyarország egyik legrendhagyóbb barlangja, amelynek mai arca az ember és természet közös, több százezer éves munkájának eredménye.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése

„A Pilisi Bioszféra Rezervátum és a világörökségre jelölt Budai-termálkarszt barlangjaiban található geológiai értékek és denevérfajok védelme és bemutatása”

Megvalósult

A beruházási elemek megvalósításával egy hosszútávon fenntartható, kezelhető állapotot érünk el, mely évtizedeken keresztül fenn tud maradni.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.