Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Új terepjárók a terepen járóknak

Megjelenés: 2020.07.16

<p><strong><span style="font-size: 11.0pt; font-family: 'Calibri',sans-serif; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: HU; mso-fareast-language: HU; mso-bidi-language: AR-SA;">Megújult Igazgatóságunk Természetvédelmi Őrszolgálatának gépparkja.</span></strong></p>

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság „A területi jelenlét és természetvédelmi őrzés hatékonyságának javítása a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatának komplex fejlesztésével” KEHOP pályázathoz kapcsolódóan 7 db Suzuki Jimny terepjárót vásárolt 2020. júniusában a természetvédelmi őrszolgálat terepi munkavégzésének megkönnyítésére. 

Az új gépjárművek a terepen nyújtott teljesítmény és a terhelhetőség legjobb kombinációját adják, színük (dzsungelzöld) pedig minimalizálja a zavarást a területen. Az őrszolgálati gépjárműpark bővítésével rendszeresebb és jobban szervezhető lett a terepi jelenlét, amely hatékonyabbá, biztonságosabbá és tervezhetőbbé teszi a természetvédelmi őrzést.

A gépjárművek átadásának lebonyolításáér köszönettel tartozunk a Duna Auto Zrt. munkatársainak!

A területi jelenlét és természetvédelmi őrzés hatékonyságának javítása a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatának komplex fejlesztésével

Időszak: 2016.08.01 - 2021.06.30

Megvalósult

A projekt célterülete és egyben fő beavatkozási területe a Közép-Magyarországi régiót kivéve az Igazgatóság működési területén található védett és Natura 2000 területek összessége, melyek összterülete 130 040 ha, továbbá az Igazgatóság 6 db területi irodája.

Tovább