Új terepjárók a terepen járóknak

Természetvédelmi Őrszolgálatunk tagjai az egyik új terepjáró előtt

Megújult Igazgatóságunk Természetvédelmi Őrszolgálatának gépparkja.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság „A területi jelenlét és természetvédelmi őrzés hatékonyságának javítása a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatának komplex fejlesztésével” KEHOP pályázathoz kapcsolódóan 7 db Suzuki Jimny terepjárót vásárolt 2020. júniusában a természetvédelmi őrszolgálat terepi munkavégzésének megkönnyítésére. 

Az új gépjárművek a terepen nyújtott teljesítmény és a terhelhetőség legjobb kombinációját adják, színük (dzsungelzöld) pedig minimalizálja a zavarást a területen. Az őrszolgálati gépjárműpark bővítésével rendszeresebb és jobban szervezhető lett a terepi jelenlét, amely hatékonyabbá, biztonságosabbá és tervezhetőbbé teszi a természetvédelmi őrzést.

A gépjárművek átadásának lebonyolításáér köszönettel tartozunk a Duna Auto Zrt. munkatársainak!

A területi jelenlét és természetvédelmi őrzés hatékonyságának javítása a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatának komplex fejlesztésével

Megvalósult

A projekt célterülete és egyben fő beavatkozási területe a Közép-Magyarországi régiót kivéve az Igazgatóság működési területén található védett és Natura 2000 területek összessége, melyek összterülete 130 040 ha, továbbá az Igazgatóság 6 db területi irodája.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.