Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

TÁJÉKOZTATÁS

Megjelenés: 2020.09.10

<p><span style="color: #34495e;"><strong>Budai Sas-hegy hegylábi részén 2020. szeptember 10-től útfelújítási munkálatok!</strong></span></p>

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság a budai Sas-hegy hegylábi részén 2020. szeptember 10-től útfelújítási munkálatokat végeztet. Az Önök biztonsága érdekében a munkavégzés ideje alatt a Dayka Gábor utca felől és a Bod Péter lejtő felől felvezető útszakaszok  le lesznek zárva. Az időjárás függvényében 6-8 hétig fog tartani a korlátozás. Ezen időszak alatt kérjük, hogy a kedvelt hegylábi belső sétautakat másik irányból közelítsék meg.

Az okozott kellemetlenségekért megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Részletek itt: pdf

Kapcsolódó helyek

Budai Sas-hegy TT

"A budai hegyek egyik legérdekesebb életközösségét a Sas-hegyen találjuk, bár messziről kopár sziklás képet mutat, amelyen csak itt-ott zöldell egy-egy árva feketefenyő vagy orgonabokor. De ez csak a látszat, amellyel csak a felületes szemlélő elégszik meg, közelebbi vizsgálattal kiderül, hogy Budapest egyik legérdekesebb élőhelye, amelyhez hasonlót Visegrádtól az Al-Dunáig nem találunk." (Dr. Pénzes Antal)

Tovább

A Natura 2000 tölgyerdők szerkezeti és kompozíciós biodiverzitásának növelését célzó természetvédelmi eszközök

Időszak: 2017.07.01 - 2026.12.31

Folyamatban

A projekt célja: NATURA 2000 tölgyerdők természetvédelmi kezelése, szerkezeti és összetételi diverzitásának növelése; mert a változatosság gyönyörködtet!

Tovább