Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Ajándékjegy, Vár-barlang TELJES ÁRÚ

<p class="MsoNormal">Belépőjegy a Budai Vár-barlang 1,5 órás teljes túrájára. <span style="color: #ba372a;"><strong>A túra időpontját minden esetben előzetesen egyeztetni kell!</strong></span></p>

A Budai Vár-barlang csak az előre meghirdetett időpontokban látogatható, szakvezetéses túráinkon. Kérjük a vásárlást követően, a felhasználást megelőzően egyeztessen kollégánkkal a túra időpontjáról a varbarlang@dinpi.hu címen!

Az ajándékjegyeket kizárólag e-mail-ben, beváltható voucher formájában küldjük el a vásárlónak. Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!).
Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

Az ajándékjegyek 2024.12.31-ig válthatók be!

Minden bemutatóhelyhez egyaránt vásárolhat TELJES ÁRÚ, valamint KEDVEZMÉNYES ajándékjegyet. A kedvezményes jegyre (diák, nyugdíjas, pedagógus...stb.) jogosultak köréről az adott bemutatóhely aloldalán tájékozódjon. Az egy időpontban, egy bemutatóhelyre vásárolt jegyeket egy voucheren tüntetjük majd fel.