Ajándékjegy, Vár-barlang TELJES ÁRÚ

Cikkód: vbjegy
Jegyek, ajándékjegyek

Belépőjegy a Budai Vár-barlang 1,5 órás teljes túrájára. A túra időpontját minden esetben előzetesen egyeztetni kell!A Budai Vár-barlang csak az előre meghirdetett időpontokban látogatható, szakvezetéses túráinkon. Kérjük a vásárlást követően, a felhasználást megelőzően egyeztessen kollégánkkal a túra időpontjáról a varbarlang@dinpi.hu címen!

Az ajándékjegyeket kizárólag e-mail-ben, beváltható voucher formájában küldjük el a vásárlónak. Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!).
Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

Az ajándékjegyek 2024.12.31-ig válthatók be!

Minden bemutatóhelyhez egyaránt vásárolhat TELJES ÁRÚ, valamint KEDVEZMÉNYES ajándékjegyet. A kedvezményes jegyre (diák, nyugdíjas, pedagógus...stb.) jogosultak köréről az adott bemutatóhely aloldalán tájékozódjon. Az egy időpontban, egy bemutatóhelyre vásárolt jegyeket egy voucheren tüntetjük majd fel.

5 000 Ft
...
...
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.