Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Ajándékjegy, Pilisi Len Látogatóközpont KEDVEZMÉNYES

<p>Belépőjegy a megújult látogatóközpontba diákoknak, nyugdíjasoknak, pedagógusoknak.</p>

A Pilisszentiván központjában található látogatóközpontunk új interaktív természetvédelmi kiállítással várja az érdeklődőket. A Szénás-hegycsoport Európa Diplomás Terület egyedülálló értékei játékos formában kerülnek bemutatásra.

 

A kiállításon történő barangolást egy kódfejtő játék is segíti, mely igazi családi élménnyé varázsolja a nálunk eltöltött időt.

További információk a bemutatóhelyről >>

 

Az ajándékjegyeket kizárólag e-mail-ben, beváltható voucher formájában küldjük el a vásárlónak. Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!).
Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

Az ajándékjegyek 2024.12.31-ig válthatók be!

Minden bemutatóhelyhez egyaránt vásárolhat TELJES ÁRÚ, valamint KEDVEZMÉNYES ajándékjegyet. A kedvezményes jegyre (diák, nyugdíjas, pedagógus...stb.) jogosultak köréről az adott bemutatóhely aloldalán tájékozódjon. Az egy időpontban, egy bemutatóhelyre vásárolt jegyeket egy voucheren tüntetjük majd fel.

Az ajándékjegyekről kiállításra kerülő számlákat szintén e-mailben, külön küldjük el vásárlóink részére.

Kapcsolódó termékek

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább