Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Pilis Expo a térség első élménybörzéje

Megjelenés: 2022.05.24

<p><span style="color: #e67e23;"><strong><span style="font-family: 'Segoe UI Historic', 'Segoe UI', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 15px; background-color: #ffffff;">Gyere ismerd meg, próbáld ki, kóstold meg mindazt az élményt, amit a Pilis adhat Neked!</span></strong></span></p>

Egész napos kaland az egész családnak. Túrabeszámolók, előadások a pilisi barlangoktól és vadmacskáktól a lovasterápián át az erdei gombák, vadvirágok világáig. Kipróbálható szabadtéri aktivitások, e-bike, 3-D íjászat, a barlangászat élménye. Kóstold meg a környék házi készítésű termékeit, az ízes sajtokat, borokat, az erdő kincseiből készült termékeket. Gyerekeknek kisállat bemutató, Portéke Színpad, Alma Együttes, a nap lezárásaként pedig Anna and the Barbies koncert.

 

 

További részletek: Pilisszántó község Facebook oldala

Kapcsolódó helyek

A Pilis

A Dunakanyar néven közismert, európai hírű tájunk jobb parti hegyeit évszázadokig Pilis néven ismerte mindenki. Földtani történetükben azonban nagyon különböznek, ezért kettébontásuk indokolt: a déli része a Pilis, tőle északra pedig a Visegrádi-hegység emelkedik.

Tovább