Pilis Expo a térség első élménybörzéje

Pilis Expo Pilisszántó 2022. május 28.

Gyere ismerd meg, próbáld ki, kóstold meg mindazt az élményt, amit a Pilis adhat Neked!

Egész napos kaland az egész családnak. Túrabeszámolók, előadások a pilisi barlangoktól és vadmacskáktól a lovasterápián át az erdei gombák, vadvirágok világáig. Kipróbálható szabadtéri aktivitások, e-bike, 3-D íjászat, a barlangászat élménye. Kóstold meg a környék házi készítésű termékeit, az ízes sajtokat, borokat, az erdő kincseiből készült termékeket. Gyerekeknek kisállat bemutató, Portéke Színpad, Alma Együttes, a nap lezárásaként pedig Anna and the Barbies koncert.

 

 

További részletek: Pilisszántó község Facebook oldala

A Pilis

A Dunakanyar néven közismert, európai hírű tájunk jobb parti hegyeit évszázadokig Pilis néven ismerte mindenki. Földtani történetükben azonban nagyon különböznek, ezért kettébontásuk indokolt: a déli része a Pilis, tőle északra pedig a Visegrádi-hegység emelkedik.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.