Pál-völgyi-kőfejtő

Pál-völgy esküvő

Az impozáns sziklafalakkal övezett, parkosított kőfejtő udvar évek óta kedvelt helyszíne nagyobb szabadtéri rendezvényeknek. Céges és családi sportnapok, esküvők, születésnapok, komolyzenei koncertek, csapatépítő tréningek méltó helyszíne a kis színpaddal is ellátott, természetvédelmi oltalom alatt álló bányaudvar.

A több mint 4000 m2-es füvesített terület befogadóképessége 600 fő, de bizonyos megkötések mellett akár 1000-1500 fő fogadására is alkalmassá tehető.
Maga a bányaudvar egy lankásabb úton, vagy pedig lépcsőn keresztül közelíthető meg. Tekintve, hogy mindkét bejárat könnyen ellenőrizhető, lezárható, a területen bonyodalmak nélkül rendezhetőek zártkörű rendezvények is. Amit nyújtani tudunk:
  • 200 m2 dobogózott sátor (további sátorépítésre van lehetőség),
  • sörpadok-sörasztalok és pavilonok,
  • 3x16A áramvételezési lehetőség,
  • éjszaka térvilágítás,
  • WC és mosdóhasználat.
A kőfejtő bérleti díja egy napra: 850 Ft/fő, de minimum: 180 000 Ft magánszemélyek részére; 200 000 Ft cégek részére.
A 200 m2-es dobogózott sátor, a sörpad-garnitúrák és a pavilonok a kőfejtő bérleti díján felül térítés ellenében bérelhetők. 

 További információ:
Kiss Attila, +36 30 663 4654
palvolgy@dinpi.hu


Pál-völgyi-barlang

Hazánk leghosszabb barlangja leginkább cseppköveiről lett nevezetes, bár igazából sokkal jellemzőbbek rá a magas, hasadékszerű folyosók, a nagy szintkülönbségek, és a hévizek által kioldott gömbszerű oldásformák. A barlang 1919 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan látogatható. 500 méteres, megújult túraútvonala sok izgalmat tartogat. Meseszerű cseppkövek, különleges szikla-alakzatok évezredek óta változatlan, megdermedt világába visz el.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.