Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Adventi koszorúkészítés

  • Időpont: 2023.11.18
  • Helyszín: Ócsai Tájház
  • Besorolás: Rendezvény

<p><span style="color: #ba372a;"><strong>Beköszönt az Advent és vele a várakozással teli napok is!</strong></span></p>

Élő örökzöld alapra készíthetnek vendégeink saját adventi koszorút és egy apró filc ajándékot.

A részvétel regisztrációhoz kötött és limitált!

Előzetes bejelentkezés: A jelentkezés a túra előtt 4 héttel indul.


Jeszenszki Lia (Filia Flowra) szakszerűvezetésével csodás kompozíciók készülnek. Vendégeink gondolkozhatnak az asztali vagy ajtó koszorúban, esetleg kopogtatóban. Fehér, krém, világosbarna, zöld gyertya választhatók.

 

A natúr díszítés egy kis karácsonyi fűszerrel vegyítve készül. Környékbeli alapanyagokból, hazai fenyők és örökzöldek felhasználásával alkothatunk, hisz most is cél a fenntarthatóság.

A közös alkotás és a szükséges anyagok díja összesen: 15,500 Ft.

Ez a díj egy dísz elkészítésének ára, nem a résztvevők száma alapján kerül kiszámlázásra. A részvételi díjat átutalással, számla ellenében kell előre fizetni.

 


Urda Szilvi (Szilvi's Felt Works) segítségével pedig filcből egy kis magyal díszt készthetnek akár a gyerekek, akár a felnőttek. Ennek díja 1.000 Ft/db lesz, amelyet helyben készpénzzel lehet kifizetni.

Részletek:

  • Helyszín: Ócsai Tájház
  • Időpont: 2023. november 18. szombat 18:00-19:30
  • Találkozó: 18:00 Ócsa, Lőrinc u.1. ; GPS: 47.289530, 19.226851
  • Részvételi díj: lásd. a leírásnál!
  • E-mail: ocsaitajhaz@dinpi.hu
  • Telefon: +36 30 494 3368

Kapcsolódó helyek

Ócsai Tájvédelmi Körzet

Budapesttől mintegy 35 km-re, az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál helyezkedik el Ócsa község és az őt körülölelő turján-vidék, melyen 1975-ben jött létre az Ócsai Tájvédelmi Körzet 3.575 ha nagyságú területen.

Tovább

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu. A település központja máig megtartotta eredeti szerkezetét, régi stílusú házait,  több száz éves Árpád-kori templomát és élő néphagyományait. A természeti értékek mellett kultúr-, és vallástörténeti valamint néprajzi értékeket mutatunk be az idelátogatóknak. A XIII. századi román stílusú, háromhajós, kereszthajós bazilika és a XVIII. századot idéző tájházegyüttes igazi időutazásra hívja a látogatókat.

Tovább