Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

BISEL fotó- és videópályázat 2023

Megjelenés: 2023.09.11

<p><span style="color: #236fa1;"><strong>Az idei évben 4. alkalommal hirdeti meg a Környezetügyért felelős tárca a fotó - és 3. alkalommal a videópályázatát.</strong></span></p>

Újdonság, hogy az idei pályázati felhívásokat felnőtt kategóriában is meghirdetjük, így már nemcsak a diákok, de külön korosztályi kategóriában pedagógusaik, szüleik, illetve minden felnőtt indulhat „Az Év BISEL Fotósa 2023” címért, illetve a BISEL videópályázat dobogós helyeiért.  

Célunk a felhívásokkal, hogy a pályázók személyes természeti élményen keresztül közvetlen közelségbe, kapcsolatba kerüljenek a vízfolyásaink élővilágával és a mélyebb megismerés által szívükön viseljék annak védelmét és fotóikon keresztül bemutassák a vizes élőhelyek rejtettebb kincseit.

Célunk a helyi természeti értékek megismertetése és védelme mellett a 21. századi fotós és videós technika használatának elsajátítása is a környezetvédelem szolgálatában, illetve a fotózás és videózás iránt érdeklődő pályázók figyelmének ráirányítása a felejthetetlen természeti és közösségi élményt nyújtó BISEL vízvizsgálatra, azon túlmenően a BISEL versenyre.

A pályázati felhívásban részletezett feltételeknek megfelelő pályaműveket a https://kornyezetvedelmipalyazat.hu/palyazatok online felületre kérjük feltölteni szeptember 15-ig.  

A felhívással kapcsolatos kérdéseket a bisel@em.gov.hu e-mail címre várjuk.

A beküldött fotókat, videókat szakmai zsűri bírálja el október közepéig. Az ünnepélyes díjátadó várhatóan novemberben lesz. A helyezést elért pályaművek alkotói minisztériumi elismerő oklevélben és értékes ajándékban részesülnek.

A pályázati felhívások és a részüket képező hozzájáruló nyilatkozat, illetve adatkezelési tájékoztató az alábbi linkeken érhetők el:

  1. "Az Év BISEL Fotósa 2023" Diák - részletes pályázati felhívás
  2. "Az Év BISEL Fotósa 2023" Felnőtt - részletes pályázati felhívás
  3. BISEL videópályázat 2023 - részletes felhívás

Sikeres pályázást kívánnak a BISEL program szervezői!