Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

PEDAGÓGUS HÍRLEVÉL

<p class="MsoNormal"><span style="color: #e03e2d;">&gt;&gt;&gt; A hírlevél megjelentetése átmenetileg szünetel. A korábbi számok alább böngészhetőek. &lt;&lt;&lt;</span></p> <p class="MsoNormal"> </p> <p class="MsoNormal">Pedagógusoknak összeállított hírlevelünkben rendszeresen beszámolunk a nemzeti park  környezeti  oktató-nevelő munkájáról, valamint ajánlókat küldünk az aktuális programok, vezetett  túrákról, előadásokról, természetismereti táborokról. </p> <p class="MsoNormal">Több mint hírlevél! Az aktuális lehetőségeken túl időről időre a digitális oktatást segítő tartalmakkal járulunk hozzá a természetismereti tudás élményszerűbb átadásához, a természet körforgásához kapcsolódó  interaktív  tartalmakkal készülünk óvodások és iskolások számára egyaránt.</p>

A R C H Í V U M - korábbi hírleveleink 
. . . . . . . . ....................... . . . . . . . . ......................... . . . . . . . . . ....................... . . . . . . ....................... . . . . . . .
2022. február - Beporzókkal a biológiai sokféleségért >>>>>
2022. január - A Huhugányos Akadémia tagjai >>>>>
2021. december - Ünnepi gondoskodás >>>>>
2021. november - Nyomozásra fel! >>>>>
2021. október - Lógj Velünk! >>>>>
2021. augusztus - Játékos tanévkezdés >>>>>
2021. június - Aktív Vakáció >>>>>
2021. május - Májusi programeső >>>>>
2021. április - Nézzünk fel az égre! >>>>>
2021. március - Márciusi szorgoskodás a természetben >>>>>
2021. február - Barlangoljunk! >>>>>
2021. január - Téli álomban a természet  >>>>>
2020. december - Téli gondoskodás kerti madarainkról >>>>>

Kapcsolódó helyek

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Duna-Ipoly Nemzeti Park területe a Pilis, a Visegrádi- és a Börzsöny hegységeket, az Ipoly-völgy Hont és Balassagyarmat közötti szakaszát és a Szentendrei-sziget egyes területeit foglalja magában. A Nemzeti Park térségének egyedi sajátosságát a három nagy tájképi egység, a folyóvölgyek, a hegységek és a síkság találkozása adja. Ebből következik a terület nagyfokú változatossága, amely egyedülálló határainkon belül.

Tovább