Dunaipoly.hu - Vakok és gyengénlátók számára

Állathang utánzó pályázat

Megjelenés: 2016.09.29

A XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából Igazgatóságunk más szervezetekkel közösen állathang utánzó pályázatot hirdet! Bármely Kárpát-medencében VADON élő állat hangja szóba jöhet, szóval csivitelésre, kvarkogásra, brekegésre, morgásra fel!

Bármilyen Kárpát-medencében vadon élő állat hangját utánzó 10 másodperctől 1 percig tartó időtartamban felvételeket várunk elektronikus formában.
E-mailben maximum 4 MB méretig tudunk fogadni pályázatot, a nagyobb kiterjedésű felvételeket kérjük link megadásával elküldeni.

Általános tudnivalók:

A pályaművekhez kérjük a következő adatokat csatolni:
-          az utánozni kívánt állat megnevezése
-          név
-          kor
-          pályázó postacíme, telefonszáma, e-mail címe
-          kiskorú pályázók esetében a felkészítő tanár vagy szülő neve és elérhetőségei.

Pályázattal kapcsolatos értesítéseket kizárólag e-mailen küldünk. A pályamű beküldésével úgy tekintjük, hogy a pályázó vagy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a felvétel esetleges honlapokon való megjelenéséhez, illetve ahhoz, hogy a felvételt felhasználjuk a pályázók külön hozzájárulása és díjazása nélkül.

A legjobb pályázatok hallhatóak lesznek Tatán az Öreg-tónál 2016. november 26-án a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom helyszínén. Az első három helyezett felvételt megjelentetjük a dunaipoly.hu weboldalon.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2016. november 26-án 11.00 órakor kerül sor Tatán az Öreg-tónál a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom keretében.

A pályázatok benyújtása:   A pályázati anyagokat 2016. november 15-ig elektronikus úton az apostoln@dinpi.hu e-mail címre kérjük elküldeni.
Kérjük, az e-mail tárgyaként írják rá a pályázat címét.

További információ:   Apostol Nikolett: tel.: 061/391-4638, 06-30/53-193-63, e-mail: apostoln@dinpi.hu