Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok

A szervezet alaptevékenysége, feladat- és hatásköre:
 
 
A szerv nyilvántartásai:
 
 
Nyilvános kiadványok:
 
 
Közérdekű adatok igénylése:
 
 
A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézéséhez kapcsolódó illetékes szervezeti egység neve, elérhetősége, az információs jogokkal foglalkozó személy neve:
 
dr. Fila László
jogi- és igazgatási osztályvezető
06 1 391 4628
filal@dinpi.hu
 

A közérdekű adatokkal kapcsolatos kötelező statisztikai adatszolgáltatás Igazgatóságra vonatkozó adatai:

Elutasításra került közérdekű adatigénylések:

2021. év: 2 db

 

Közzétételi listák: adat nem áll rendelkezésre

Tájékoztató a panaszok és közérdekű bejelentések megtételéről

A panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény alapján panasz, vagy közérdekű bejelentés az Igazgatóságnál az alábbi formában terjeszthető elő:
Írásban: az Igazgatóság postacímén (1525 Budapest, Pf.: 86.), vagy elektronikus levelezési címén (dinpi@dinpi.hu), továbbá e-papír szolgáltatás igénybe vételével.

Szóban: telefonon (06-1/391-4610), vagy személyesen az Igazgatóság központi ügyfélfogadási irodájának címén (1121 Budapest, Költő u. 21.), továbbá az Igazgatóság bármely telephelyén az Igazgatóság bármely ügyintézőjénél.

A bejelentő személyes adataink védelme:

A panaszos vagy a közérdekű bejelentő személyes adatai - a panaszokról és közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi CLXV. törvény 3. § (4) bekezdésben foglaltak kivételével - csak a panasz vagy a közérdekű bejelentés alapján kezdeményezett eljárás lefolytatására hatáskörrel rendelkező szerv részére adhatóak át, ha e szerv annak kezelésére törvény alapján jogosult, vagy az adatai továbbításához a panaszos vagy a közérdekű bejelentő egyértelműen hozzájárult. A panaszos és a közérdekű bejelentő személyes adatai egyértelmű hozzájárulása nélkül nem hozhatóak nyilvánosságra.

 

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.