Kaszálási bejelentő

Tájékoztatás gazdálkodók részére!

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott agrár-környezetgazdálkodási támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 61/2009. (V. 14.) FVM rendelet, valamint a NATURA 2000 gyepterületek fenntartásának földhasználati szabályairól szóló 269/2007. (X. 18.) Kormányrendelet a kaszálás időpontjának az illetékes nemzeti park igazgatóságok felé történő írásos bejelentését írja elő.

A kaszálás tervezett időpontját a tevékenység megkezdése előtt legalább 5 munkanappal korábban, írásban kell bejelenteni. A bejelentéshez kérjük használják a mellékelt formanyomtatványt, mely az alábbi linkre kattintva letölthető.

Kaszálási bejelentő lap >>

A bejelentőt kérjük a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságnak
postán (cím: 1525 Budapest, Pf. 86.),
elektronikus úton (e-mail cím: dinpi@dinpi.hu)
vagy faxon ( 06-1-200-11-68) vagy e-papír alkalmazáson (https://epapir.gov.hu/) keresztül megküldeni.

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési tv.) 9. §  (1) bekezdésében meghatározottak számára az elektronikus ügyintézés kötelező, erre tekintettel az érintettek csak az E-ügyintézési tv. rendelkezéseinek megfelelően terjeszthetik elő beadványaikat. Az elektronikus kapcsolattartásra vonatkozó elírások megsértésével tett nyilatkozat az E-ügyintézési törvény 9. § (5) bekezdés alapján hatálytalan.

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.