Gazdálkodási adatok

Az Állami Számvevőszék és egyéb ellenőrzések, vizsgálatok nyilvános megállapításai:

Ellenőrzési napló 2018-tól >>

A működés eredményessége, teljesítmény
 
Az Igazgatóság feladatellátásának teljesítményére, kapacitásának jellemzésére, hatékonyságának és teljesítményének mérésére szolgáló mutatók és értékük, időbeli változásuk letölthetőek itt:
 
 
 

 

- Közbeszerzés: 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 20222023, 2024

- Költségvetés, számviteli beszámolók >>

- Támogatások: A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság költségvetésből támogatást nem nyújt.
 
- A közfeladatot ellátó szervnél foglalkoztatottak létszámára és személyi juttatásaira vonatkozó összesített adatok:
 
 
- Szerződések: Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazdálkodással összefüggő – a külön jogszabályban meghatározott értékű – árubeszerzésre, építési beruházásra, szolgáltatás megrendelésre, vagyonértékesítésre, vagyonhasznosításra, vagyon vagy vagyoni értékű jog átadására, valamint koncesszióba adásra vonatkozó szerződések megnevezése (típusa), tárgya, a szerződést kötő felek neve, a szerződés értéke, határozott időre kötött szerződés esetében annak időtartama:
 
Üvegzseb:
 
Nettó 5 millió forint feletti kötelezettségvállalások:
 
Egyéb kifizetések:
A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság nem támogat sem érdekképviseleti szervezetet, sem alapítványt, illetve más egyesületet.

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.