Ugrás a fő tartalomra

Átvételi és fizetési módok

Átvételi módok:

A megrendelt termékek átvételére az alábbi lehetőségek állnak a vásárló rendelkezésére:

  • Házhoz szállítás: CSAK BELFÖLDÖN, a GLS futárszolgálat végzi. A díja 2.300 Ft rendelésenként, mely díj tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget. Szállítási idő: legfeljebb 8 nap.
  • GLS Csomagpontra szállítás: a GLS futárszolgálat végzi. A díja 2.300 ft rendelésenként, mely díj tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget. Szállítási idő: legfeljebb 8 nap.
  • Személyes átvétel: Erre kizárólag a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Zöld Boltjában (XII. Költő utca 21.) van lehetőség.

A Weboldalon megrendelt termékeket átadását az Ügyfél kérése szerint a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő címen és/vagy módon teljesíti.


Fizetési módok:

A megrendelt termékek kifizetésére az alábbi lehetőségek állnak a vásárló rendelkezésére:

  • Személyes fizetés: Csak személyes átvétel esetén a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság Zöld Boltjában (XII. Költő utca 21.). Lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt.
  • Utánvétes fizetés: Házhoz szállítás és GLS Csomagpontra szállítás esetén. Az utánvétes fizetési lehetőség díja 750 Ft rendelésenként.
  • Bankkártyás fizetés: Mindhárom átvételi mód esetén. Az online bankkártyás fizetés az OTP SIMPLE rendszerén keresztül történik.Részletes információk a szállítással, átvétellel és fizetéssel kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben olvashatók.

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.