Duna-Ipoly mobilapplikáció

Duna-Ipoly applikáció

Túravezető a zsebedben! Az alkalmazás segítségével most zsebre vághatod a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság tanösvényeit. Tervezd meg kirándulásod, töltsd le a túrákat és már indulhatsz is!

Az applikáció segít eljutni a túra kezdőpontjára, majd az egyes állomásokhoz kapcsolódó érdekességekkel és képekkel mutatja be a terület természeti értékeit. A túrákhoz akár hangos idegenvezetést is kérhetsz! Böngéssz legfrissebb eseményeink között!

Az túrák és a hozzájuk tartozó térképek letöltése után az alkalmazás használható offline módban is, így a helyszínen már nincs szükség adatforgalomra.

Értékeld a túrákat és oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

LETÖLTÉS

<< Letöltés Android operációs rendszerre >>

<< Letöltés iOS operációs rendszerre >>

A fejlesztés a „Szárazgyepek megőrzése Közép-Magyarországon” című (LIFE12 NAT/HU/001028) LIFE+ program támogatásával valósult meg.
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.