Védjegyes termékeink

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság védjegyet kíván adományozni azoknak a jellegzetes helyi termékeknek, amelyek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területén készülnek, és előállításuk a természettel összhangban történik.

A Nemzeti Parki Termék védjegy minősítési rendszer célja a helyi készítésű élelmiszerek fogyasztási kultúrájának emelése, a helyi termékek piacra jutásának elősegítése és a természettel harmonikus gazdálkodás és termék előállítás ösztönzése.

A Védjegyre a természetvédelmi oltalom alatt álló területeken működő helyi vállalkozások, gazdálkodók, gazdálkodó szervezetek pályázhatnak az illetékes nemzeti park igazgatóságnál. A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, valamint hazánk további kilenc nemzeti parkjának Védjegyes termelőiről és termékeiről bővebben:

www.nemzetiparkitermek.hu

  • Védjegyes termékeink

    Nemzeti Parki Termékek a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság működési területéről.

    Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.