Rosalia 3
ROSALIA 3. A rákosi vipera védelme
A tanulmánykötet a különösen veszélyeztetett és a kipusztulás szélére került rákosi vipera védelmére szervezett program munkáinak eredményeit tartalmazza. 2007, 194 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Rosalia Szénás
ROSALIA 4. Természetvédelem és kutatás a Szénás-hegycsoporton
A tanulmánykötet bemutatja a Szénás-hegycsoporton folyó természetvédelmi munkát és a legújabb, botanikai és zoológiai kutatási eredményeket. 2008, 431 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Rosalia Naszály
ROSALIA 5. A Naszály természetrajza
A tanulmánykötet bemutatja a Naszály hegységen folyó természetvédelmi munkát és a legújabb, botanikai és zoológiai kutatási eredményeket. 2010, 431 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Rosalia Duna-Tisza
ROSALIA 6. Természetvédelem és kutatás a Duna-Tisza közi homokhátságon
A Rosalia sorozat 6. kötete a Duna-Tisza köze száraz, homoki élőhelyeinek természetvédelmi problémáival, az azokra adható helyi léptékű kezelési válaszokkal foglalkozik. 2011, 521 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Rosalia Tápió
ROSALIA 7. Természetvédelem és kutatás a Tápió-vidéken
A Tápió-vidéken az elmúlt évtizedben megvalósult gyakorlati természetvédelmi munkák, valamint a térséget érintő botanikai és zoológiai kutatások eredményeinek bemutatására vállalkozik a Rosalia sorozat következő kötete. 2012, 656 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Rosalia Sas-hegy
ROSALIA 8. Természetvédelem és kutatás a budai Sas-hegyen
A terület a főváros jellegzetes tájképi eleme, sok látogatót vonz, ezért a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság a természetvédelmi kezelés szempontjából egyfajta "kirakatnak", modellterületnek tekinti. Kötetünkben természetvédelmi szakemberek és kutatók mutatják be a Sas-hegyen elért legfrissebb eredményeket. 2012, 591 oldal, B5, kemény borító.
2 500 Ft
Megrendelem
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.