VIP szakvezetés a Szemlő-hegyi vagy Pál-völgyi-barlangban

Cikkód: vipbarlang
Jegyek, ajándékjegyek

Csak előzetes egyeztetéssel!Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntessék fel a program egyeztetett dátumát és időpontját, valamint hogy melyik barlangban vesznek részt a szakvezetésen (Pál / Szemlő )”

A vásárláshoz kapcsolódó számlát e-mail-ben küldjük el a vásárlónak.
 Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!)

A programot lemondani vagy annak időpontját módosítani legkésőbb a program előtt 48 órával lehet. 48 órán belüli lemondás esetén a program díját nem tudjuk visszatéríteni. Megértésüket köszönjük.

Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

13 000 Ft
...
...

Pál-völgyi-barlang

A Pál-völgyi-barlang hazánk leghosszabb barlangrendszere. A jelenleg ismert kb. 32 km-es hosszból 500 méteres szakasz van kiépítve, mely kb. 1 óra hosszúságú vezetett túra keretében látogatható.

Tovább

Szemlő-hegyi-barlang

A Szemlő-hegyi-barlangot előszeretettel látogatják iskolai, óvodai csoportok, családok és turisták egyaránt. Nem csoda, hiszen a barlangban igazi mesevilág, a lágogatóközpontban szórakoztató interaktív kiállítás, vetítőtermében szemet kápráztató 3D-s film, a barlang feletti parkban játszótér és az ország kőzeteit bemutató tanösvény várja őket.

Tovább
További kapcsolódó helyek megjelenítése További kapcsolódó helyek elrejtése
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.