Victorinox bicska

Victorinox bicskák

Különleges kiadás! Többfunkciós, minőségi bicskák a DINPI 20 éves logójával. Ára: 7.900,- Ft és 19.400,- Ft

Kétféle bicska közül választhatnak:

1. "My First Victorinox" szett gyerekeknek: ára 7 900,- Ft
Funkciólista: nagy késpenge (nem hegyes végű a gyermekek védelme miatt), sör- és üvegnyitó, konzervnyitó, csavarhúzó, kábelcsupaszító, kulcskarika, akasztógyűrű, szemöldökcsipesz (univerzális), fogvájó és fafűrész. Csomagonként övre akasztható lánccal és nyakba akasztható pánttal.
Mérete: 84 mm (összecsukott állapotban).

2. "Outrider" Victorinox zsebkés: ára 19 400,- Ft
Funkciólista: rögzített nagy késpenge, dugóhúzó, konzervnyitó, 3 mm-es csavarhúzó, sör- és üvegnyitó, csavarhúzó, kábelcsupaszító, szúró-fúró ár, bőrlyukasztó ár, bicskagyűrű, szemöldökcsipesz (univerzális), fogvájó, fafűrész, olló, Philips csavarhúzó 00-0 (long fine).
Méret: 111 mm (összecsukott állapotban).


A Megrendelt kiadványokat, ajándéktárgyakat személyesen átveheti Zöld Pont Irodánkban, illetve alábbi bemutatóhelyeinken:
  • Szemlő-hegyi-barlang (Budapest, II.) >>
  • Pál-völgyi-barlang (Budapest, II.) >>
  • Sas-hegyi Látogatóközpont (Budapest, XI.) >>
  • Ócsai Tájház >>
  • Királyréti Erdei Iskola és Látogatóközpont >>
  • Alcsúti Arborétum >>
vagy kérhet postai kiszállítást. (A kiszállítás díja a mindenkori belföldi csomagszállítás díjszabásához igazodik. Bővebben: www.posta.hu)

Megrendelőlap letöltése >>
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.