Madarak fényben és árnyékban
Cikkód: madarakfa
Albumok, könyvek

116 oldalas színes, nagy formátumú album, az idei Envirotis fotópályázat legértékesebb momentumainak esszenciája.A Tatai Vadlúd Sokadalom főtámogatója, az Envirotis Holding által gondozott országos fotópályázat ez évben minden eddiginél színesebb, gazdagabb anyagot termett. A portfólió jól ragadta meg a kiírás elsődleges célját, hogy az alkotók mutassák be és ez által népszerűsítsék, milyen fontos szerepet játszanak a természetben a madarak. Nehezen felejthető pillanatokat ragadjanak meg, amelyeket technikai bravúrokkal tálalva érzékenyítsenek a tágabb környezet érdekében.

A 2020-as pályázatra közel 1000 friss pályamű érkezett, melyek közül a legjobb 50+1 igényes kidolgozását tarthatja kezében az olvasó ebben az albumban.

4 800 Ft
...
...
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.