Ajándékjegy, Sas-hegyi Látogatóközpont és tanösvény KEDVEZMÉNYES

Cikkód: ajegysask
Jegyek, ajándékjegyek

Belépőjegy a kiállításra, a kilátóra és a tanösvényre terepi vezetéssel diákoknak, nyugdíjasoknak, pedagógusoknak.Az ajándékba adható belépőjegy a Sas-hegyi Látogatógatóközpontba. A Látogatóközpont földszintjén található a Menedék a betontengerben c. játékos természetismereti kiállítás, az emeleten panorámaterasz fogadja vendégeinket. Szabadtéri terráriumunkban pedig a hegy egyik jellegzetes faját, a zöld gyíkot is megfigyelhetjük. A tanösvény csak szakvezetéssel látogatható, amelyhez gyerekcsoportoknak korosztályonként választható tematikát kínálunk! A legkisebbeket babakocsival is jól járható meseösvény várja. Hétvégenként tematikus túrákkal várjuk látogatóinkat.

További információk a bemutatóhelyről >>

 

Az ajándékjegyeket kizárólag e-mail-ben, beváltható voucher formájában küldjük el a vásárlónak. Kérjük a vásárlási folyamat végén az ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetést, valamint a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT válassza (e-mailben küldjük!).
Amennyiben egyéb termékeket is vásárol, úgy azokra vonatkozóan válasszon szállítási módot, az ajándékjegyet ettől függetlenül e-mailben küldjük el vásárlóink részére.

Az ajándékjegyek 2024.12.31-ig válthatók be!

Minden bemutatóhelyhez egyaránt vásárolhat TELJES ÁRÚ, valamint KEDVEZMÉNYES ajándékjegyet. A kedvezményes jegyre (diák, nyugdíjas, pedagógus...stb.) jogosultak köréről az adott bemutatóhely aloldalán tájékozódjon. Az egy időpontban, egy bemutatóhelyre vásárolt jegyeket egy voucheren tüntetjük majd fel.

Az ajándékjegyekről kiállításra kerülő számlákat szintén e-mailben, külön küldjük el vásárlóink részére.

1 500 Ft
...
...

Sas-hegyi Látogatóközpont

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat. 

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.