Szakvezetések, előadások

Szakvezetés a Turján tanösvényen

Előzetes bejelentkezés alapján csoportoknak a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság tanösvényein és bemutatóhelyein szakvezetés, valamint meghívásra egyéb helyszíneken előadás igényelhető.

Szakvezetés a DINPI tanösvényein, bemutatóhelyein, szakmai előadások díja, valamint természetfotózáshoz, vadon élő állatok megfigyeléséhez és vadleshez nyújtott szakmai irányítás. Általános- és középiskolás osztályoknak természetismereti előadásokat, alternatív biológia vagy földrajzórát tartunk akár tantermi környezetben, akár terepen.

Teljes árú: 14 000 Ft/csoport/óra ártól
Kedvezményes: 9 000 Ft/csoport/óra ártól

Kérje egyedi ajánlatunkat!Kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak: nyugdíjas, gyerek, diák, pedagógus, valamint 10 fő feletti iskolás és óvodás csoportok esetén minden kísérő felnőtt. Regisztrációs jegy vásárlására jogosultak:
  • fogyatékkal élők 1 fő kísérővel,
  • 3 éven aluliak,
  • a DINPI és a többi hazai nemzeti park igazgatóság dolgozói és közeli hozzátartozói.

További információ, bejelentkezés:
dinpi@dinpi.hu

Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.