Ugrás a fő tartalomra

Pál-völgyi-kőfejtő

Pál-völgyi rendezvényhelyszín

Az impozáns sziklafalakkal övezett, parkosított kőfejtő udvar évek óta kedvelt helyszíne nagyobb szabadtéri rendezvényeknek. Esküvők, céges családi napok, csapatépítő tréningek méltó helyszíne a természetvédelmi oltalom alatt álló bányaudvar.

A 3000 m2 füvesített terület befogadó képessége 300 fő.

Maga a rendezvényhelyszín egy lankás úton közelíthető meg. Tekintve, hogy a bejárat könnyen ellenőrizhető, lezárható, a területen megtarthatóak zártkörű események is.

Vendéglátás szabadon hozható.

Amit nyújtani tudunk:
  • 250 m2 dobogózott sátor (további sátorépítésre van lehetőség),
  • 3x16A áramvételezési lehetőség,
  • éjszaka térvilágítás,
  • WC és mosdóhasználat.
  • 80-100 autó befogadására alkalmas ingyenes parkoló 

 További információ:
Kiss Attila, +36 30 663 4654
palvolgyibarlang@gmail.com


Pál-völgyi-barlang

Hazánk leghosszabb barlangja leginkább cseppköveiről lett nevezetes, bár igazából sokkal jellemzőbbek rá a magas, hasadékszerű folyosók, a nagy szintkülönbségek, és a hévizek által kioldott gömbszerű oldásformák. A barlang 1919 óta kisebb megszakításokkal folyamatosan látogatható. 500 méteres, megújult túraútvonala sok izgalmat tartogat. Meseszerű cseppkövek, különleges szikla-alakzatok évezredek óta változatlan, megdermedt világába visz el.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.