VadmacsKAlandra fel!

Félix, a Budakeszi Vadasparkban élő mentett vadmacska
2024
04
április
Helyszín: Pilisi Len Látogatóközpont
Besorolás: Könnyű séta

Váljatok Ti is természetvédelmi őrré egy izgalmas kalandjáték során!

A Pilisi Len Látogatóközpont egy új, izgalmas kalandjátékra invitálja látogatóit, melyet Marosvári Tamás játéktervezővel közösen álmodtunk meg. A hozzánk érkezőknek az épület interaktív kiállításában és kertjében elrejtett trükkös feladványokon keresztül kell követniük a Budai-hegységben portyázó vadmacska útját, majd végül megtalálniuk az erdei cirmost. A másfél órás kaland idejére a csapatok egy természetvédelmi őr szerepébe bújva dolgozhatnak. Ti megtalálnátok az összes nyomot rejtő kameracsapdát? A játékot szeretettel ajánljuk játékos kedvű családok, baráti társaságok és osztályok számára. A programra 10 éves kortól ajánlott jelentkezni!

A programon 6-10 fő (1 csapat) vehet részt egy időpontban. 6 fő felett kiegészítős jegy váltása szükséges (+ 4 főig), melyet a helyszínen tudnak megvenni. 

Program ára:

Alapjegy: 10 000 Ft/ idősáv (6 főig)

Kiegészítő jegy: 2 500 Ft/fő (6 fő felett) - helyszínen fizetendő

Alapjegy vásárlása KIZÁRÓLAG ONLINE!

 

Helyszín:

Pilisi Len Látogatóközpont

Időpont:

2024. április 4.

Túra hossza, időtartama:

, 1,5 óra

Találkozó:

2084 Pilisszentiván, Bányász utca 17.

Részvételi díj:

Alapjegy: 10 000 Ft/csoport (max 6 fő), kiegészítő jegy: 2500 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Tóthné Becsei Katalin

E-mail:

pilisilen@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 511 1802

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.