Tollasok testközelből - madárgyűrűzés a Jági-tónál

Tollasokat testküzelről
2020
07
november
Helyszín: Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt
Besorolás: Könnyű séta

Miért is kezdték el régen gyűrűzni a madarakat, s miért folytatjuk ma is? Ezekre a kérdésekre is megkaphatjuk a választ a program alkalmával, miközben testközelből ismerkedünk a madarakkal.

Novemberben még tart a madárfajok vonulása. Hogy megismerkedjünk az erdő gyakori madaraival és különleges átmeneti vendégeivel, madárgyűrűzési bemutatót tartunk. Miért is kezdték el régen gyűrűzni a madarakat, s miért folytatjuk ma is? Ezekre a kérdésekre is megkaphatjuk a választ a program alkalmával, miközben testközelből ismerkedünk a madarakkal.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

VÁSÁROLJA MEG JEGYÉT ONLINE!

Helyszín:

Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt

Időpont:

2020. november 7. szombat 9.00-11.00

Túra hossza, időtartama:

1 km, 3 óra

Találkozó:

9.00, Pilisszentiván, Sportpálya, a Villa Negra előtt

Részvételi díj:

1000 Ft/fő, kedvezményes: 600 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Tóthné Becsei Katalin

E-mail:

pilisilen@dinpi.hu

Telefon:

+36305111802

Pilisi Len Látogatóközpont

A Pilisszentivánon található megújult látogatóközpontunkban interaktív természetvédelmi kiállítás mutatja be a Szénások Európa Diplomás Terület élővilágát. A bemutatóhelyen vetítőterem, kültéri foglalkoztató terület, nyári konyha és vizesblokk ad lehetőséget gyerekcsoportok élményszerű foglalkoztatására.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.