Nyitott Műhely – Alkotó nap a Tájházban

Szatmári Ágnes szalmafonó
2017
26
augusztus
Helyszín: Ócsa
Besorolás: Rendezvény

A Dabas és Térsége Kézműves Egyesület mesterség-bemutatója. Ezúttal Szatmári Ágnes szalmafonó tart vásárral egybekötött kézműves bemutatót az Ócsai Tájházban. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Programváltozás! Betegség miatt Kozma Ilona, Nemzeti Parki Termék védjegyes kosárfonó helyett Szatmári Ágnes szalmafonó a vendégünk.

Mesterség-bemutatóink tavasztól-őszig idén is minden hónapban egy alkalommal jelentkeztek az Ócsai Tájházban. 2017. évi utolsó, szeptember 30-i Nyitott Műhelyünkön Varga Zoltán fafaragó mutatkozik be.

Helyszín:

Ócsa

Időpont:

10:00-12:00

Találkozó:

Ócsai Tájház (Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor u. 4-6., GPS: 47.289328, 19.226757)

Részvételi díj:

tájházi belépővel. Teljes árú: 950 Ft/fő, kedvezményes/családi: 600 Ft/fő, csoportoknak: 750 Ft/fő, ócsai lakosoknak: 300 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Verbőczi Gyuláné, Erika

E-mail:

ocsaitajhaz@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 494 3368

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai öregfalu, amely máig megtartotta eredeti településszerkezetét, régi stílusú házait, élő néphagyományait. Itt még manapság sem ritka, hogy lovas kocsival, vagy népviseletbe öltözött emberekkel találkozunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.