Nyitott Műhely – Alkotó nap a Tájházban

Németh Béla bőrműves munkája
2017
27
május
Helyszín: Ócsa
Besorolás: Rendezvény

A Dabas és Térsége Kézműves Egyesület mesterség-bemutatója. Ezúttal Németh Béla bőrműves tart vásárral egybekötött kézműves bemutatót az Ócsai Tájházban. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Mesterség-bemutatók tavasztól-őszig minden hónapban egy szombati alkalommal!
Június 24. Szent Iván-napi mesterségbemutató - az Egyesület több tagjának bemutatkozása, gyerekfoglalkozások, népi játszó udvar.
Július 29. Miklós Gábor fafaragó *
Augusztus 26. Kozma Ilona kosárfonó *
Szeptember 30. Varga Zoltán fafaragó
mutatkoznak be.

*Nemzeti Parki Termék védjegyes kézműves

Helyszín:

Ócsa

Időpont:

10:00-12:00

Részvételi díj:

Tájházi belépővel. Teljes árú: 950 Ft/fő, kedvezményes/családi: 600 Ft/fő, csoportoknak: 750 Ft/fő, ócsai lakosoknak: 300 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Verbőczi Gyuláné, Erika

E-mail:

ocsaitajhaz@dinpig.hu

Telefon:

+36 30 494 3368

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai öregfalu, amely máig megtartotta eredeti településszerkezetét, régi stílusú házait, élő néphagyományait. Itt még manapság sem ritka, hogy lovas kocsival, vagy népviseletbe öltözött emberekkel találkozunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.