Mesék Éjszakája, élőszavas mesemondás Ócsán

Mesék Éjszakája, délutáni program családoknak
2019
29
június
Helyszín: Ócsa
Besorolás: Rendezvény

A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület idén is megszervezi a "Mesék Éjszakája" c. rendezvényt, amihez napközben az Ócsai Tájház is csatlakozik. Együttműködőink a Pompás Napok mesemondói. Nálunk délután hallható majd a "mesebeszéd", hogy a családok is bátran csatlakozzanak a programhoz. Mesék, történetek, mesemondók és mesehallgatók előtt tisztelgünk a tájházegyüttes ódon falai között.

13:00-13:30 jegyváltás és az Ócsai Tájház bejárása egyénileg (nagygazda portája, sütőasszony háza, viselet kiállítás, ósdi játszóudvar),
13:30-15:30 élőszavas mesemondás: A kicsi dió, A tojás, Vízi Péter és Vízi Pál és még sok szép, varázslatos, mulattató, okító és igaz népmese.

Előzetes bejelentkezés szükséges ITT >>

Helyszín:

Ócsa

Időpont:

13:00-15:30

Találkozó:

Ócsai Tájház (Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor u. 4-6., GPS: 47.289328, 19.226757)

Részvételi díj:

a programon való részvétel a tájházi belépő megváltása mellett lehetséges. Teljes árú: 950 Ft/fő, kedvezményes: 750 Ft/fő, ócsai lakosoknak: 500 Ft/fő.

Kapcsolattartó:

Kormos Rebeka

E-mail:

ocsaitajhaz@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 494 3368 (munkaidőben)

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu, amely máig megtartotta eredeti településszerkezetét, régi stílusú házait, élő néphagyományait. Itt még manapság sem ritka, hogy lovas kocsival, vagy népviseletbe öltözött emberekkel találkozunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.