Kenutúra a Dunán

Kenuval a szentendrei Duna-ágon
2023
03
június
Helyszín: Szigetmonostor
Besorolás: Kenutúra

A SzÍV SE-vel közös kenutúrát szervezünk, ahol az evezés élménye mellett kollégánk a Duna páratlan vízi élővilágával ismerteti meg a résztvevőket.

Program:

Találkozó 15:00 órakor a SZIV SE Vízitelepén, Szigetmonostoron, a Pásztor-révnél (Szentendre belvárosával szemben).

Evezés felfelé, ameddig van kedvünk (közben pihenőkkel kellemes szabadstrandokon) – általában el szoktuk érni Leányfalun a Gomba büfét , ahol megkapjuk a motivációs üdítőt vagy sört, lángost vagy fagyit; majd visszacsorgás a vízitelepre.

Érkezés 18:00 és 19:00 óra között.

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS >>

Helyszín:

Szigetmonostor

Túra hossza, időtartama:

, 3-4 óra

Találkozó:

15:00

Részvételi díj:

1.500 Ft / fő, 14 év alatt 1.000 Ft / fő

E-mail:

info [@] szivse [.] hu

Telefon:

+36 20 979 1161

A Duna

Nemzeti parkunk névadó folyama – a Volga után – Európa második legnagyobb folyóvize, jóllehet jelentőségében messze elsőséget élvez.

Tovább

A Duna ártéri élőhelyeinek helyreállítása és kezelése

Megvalósult

A projekt célja a szlovákiai és magyarországi helyszíneken bolygatott dunai holtágak és árterek vízjárásának visszaállítása, a közösségi jelentőségű ártéri élőhelyek helyreállítása és ezekhez kapcsolódóan a természetvédelmi törekvések széleskörű megismertetése.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.