Fűben-fában – Gyógynövényismereti túra

Gyógynövénytúra a Selyem-réten
2020
05
szeptember
Helyszín: Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.
Besorolás: Könnyű séta

Tanulmánytúránkon az egyes növények felhasználási lehetőségeiről, hatásairól kaphatunk részletes információkat, valamint a látott fajok meghatározásához, felismeréséhez kapunk segítséget.

Az Ócsai Tájvédelmi Körzetet bejárva, a terület őszi, gyógyhatású növényeivel ismerkedünk meg. Tanulmánytúránkon az egyes növények felhasználási lehetőségeiről, hatásairól kaphatunk részletes információkat, valamint a látott fajok meghatározásához, felismeréséhez kapunk segítséget.
A túra tanulmányi jellegű, ezért felnőtteknek ajánljuk!


Előzetes bejelentkezés szükséges!

VÁSÁROLJA MEG JEGYÉT ONLINE!

Helyszín:

Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.

Időpont:

9:00-13:30

Túra hossza, időtartama:

2-3 km, 3-4 óra

Találkozó:

9.00, Ócsai Tájház, Ócsa, Dr. Békési P. A. 4-6.

Részvételi díj:

2200 Ft/fő, kedvezményes: 1500 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Berecz Tibor

E-mail:

bereczt@dinpi.hu

Telefon:

+36705042382

Ócsai Tájház

A BEMUTATÓHELY JELENLEG ZÁRVA TART! A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu, amely máig megtartotta eredeti településszerkezetét, régi stílusú házait, élő néphagyományait. Itt még manapság sem ritka, hogy lovas kocsival, vagy népviseletbe öltözött emberekkel találkozunk.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.