Év természetfotósa - fotós előadás Potyó Imrével

Az ugróvillások bájos tagja, egy villásgömböc (Fotó: Potyó Imre)
2021
15
május
Helyszín: Sas-hegy Budapest
Besorolás: Könnyű séta

Varázslatos makró témák - Izgalmas helyszínek - Kreatív kompozíciók

Kreatív kompozíciók, megannyi fotóstémán keresztül: élet a havon, páracseppekbe burkolódzó, bányajáratokban telelő lepkék és denevérek, kora tavasszal meginduló békák hada, színpompás virágok, zöld fényükkel imbolygó szentjánosbogarak, nyárestéken rajzó millió dunavirág kérészfelhők, zúgó patakok és tavak (víz alatti) világa, zárt hegyvidéki és ártéri erdők csendje, keringő őszi falevelek, spórát pöfékelő gombák, színpompás tollazatú madarak, és további expozíciók a vadonból.

Előzetes bejelentkezés szükséges! >>>>>

FONTOS! A bemutatóhelyeken és programjainkon kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges a részvétel! Ennek a meglétét és érvényességét a helyszínen ellenőrizzük. A programon az igazolvánnyal rendelkezők mellett - a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező -  kiskorú hozzátartozók is részt vehetnek.
 
Arra kérünk minden látogatót, hogy továbbra is vigyázzanak a saját és mások egészségére, a járványügyi előírásokat pedig továbbra is tartsuk be!

Előadó:

Potyó Imre

Helyszín:

Sas-hegy Budapest

Időpont:

2021. május 15. 15.00 óra

Túra hossza, időtartama:

0 km, 2 óra

Találkozó:

15.00 1112 Budapest, Tájék u. 26.

Részvételi díj:

Teljes árú: 1700,- Ft, kedvezményes 950,- Ft

Kapcsolattartó:

Vatai Anna

E-mail:

vataia@dinpi.hu

Telefon:

+36 304084370

Sas-hegyi Látogatóközpont

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület megújult Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat. 

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.