Dömösi Zöld Forgatag - családi nap

Dömösi zöld Forgatag (Fotó: Katkó Blanka)
2021
18
szeptember
Helyszín: Dömös, a hajóállomással szemben (Kossuth L. út 2.)
Besorolás: Rendezvény

Idén is várunk kicsit és nagyot ingyenes dömösi családi napunkon!

Látogatóink játékos formában tehetik próbára tudásukat a térség élővilágával, különleges természeti értékeivel kapcsolatban. Az egész napos játékos állomások mellett lovaskocsizás, állatsimogató, madárgyűrűzés és szakvezetéssel egybeközött túrázás is várja az érdeklődőket a Rám-szakadékban és a Duna-parton. 

 

Helyszín:

Dömös, a hajóállomással szemben (Kossuth L. út 2.)

Időpont:

2021. szeptember 18. szombat 10:00 - 16:00

Találkozó:

10.00, Dömös

Részvételi díj:

ingyenes

Kapcsolattartó:

Rezneki Rita

E-mail:

reznekir@dinpi.hu

Telefon:

+36303296330

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Duna-Ipoly Nemzeti Park területe a Pilis, a Visegrádi- és a Börzsöny hegységeket, az Ipoly-völgy Hont és Balassagyarmat közötti szakaszát és a Szentendrei-sziget egyes területeit foglalja magában. A Nemzeti Park térségének egyedi sajátosságát a három nagy tájképi egység, a folyóvölgyek, a hegységek és a síkság találkozása adja. Ebből következik a terület nagyfokú változatossága, amely egyedülálló határainkon belül.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.