DINPI Klub: Ō-washi lesen Hokkaido szigetén

DINPI Klub: Ō-washi lesen Hokkaido szigetén (Plakát: Kálmán Gergely)
2017
03
október
Helyszín: Budapest
Besorolás: Előadás

Előadásunkon ezúttal a Távol-Kelet élővilágába kalauzoljuk el látogatóinkat!

Hokkaido szigetét számos utazó csak meseszigetként emlegeti lenyűgöző természeti adottságaiból fakadóan. A közel 2,5 ezer km hosszú japán szigetvilág legészakibb nagy szigete az év minden időszakában kínál látványosságot a természetjáró, nyitott szemű utazónak. Az előadás elsősorban téli madárvilágába nyújt betekintést, amely számos ritkasággal és érdekességgel ismerteti meg a hallgatóságot. Tartsanak velünk!
 

Előadó:

Csonka Péter

Helyszín:

Budapest

Időpont:

17:30-18:30

Találkozó:

Sas-hegyi Látogatóközpont (Budapest XI., Tájék u. 26., GPS: 47.48237, 19.01791)

Részvételi díj:

ingyenes

Kapcsolattartó:

Kremnicsán János

E-mail:

sashegy@dinpi.hu

Telefon:

+36 30 408 4370

Sas-hegyi Látogatóközpont

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület megújult Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat. A Menedék a betontengerben című interaktív kiállítás megtekintése után sétáljunk fel az emeleti panorámateraszra, ahonnan pazar budapesti kilátás tárul elénk, sőt webkameránk segítségével a környék ragadozó madarainak szemszögéből is pásztázhatjuk a tájat.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.