Csupaszív történetek - népmese családi nap

csupasziv
2022
01
október
Helyszín: Ócsai Tájház
Besorolás: Rendezvény

Ezen a napon a népmesék fognak segíteni néhány rejtvényt és talányt megfejteni.

PROGRAM VÁLTOZÁS!

Betegség miatt ezt a programunkat szűkítetten tudjuk megtartani. A részvételi díj is ennek megfelelően módosul, amely: 1350 Ft/fő. Ugyan kevesebb mesemondóval, de változatlan szeretettel várjuk Önöket az Ócsai Tájház 3 portáján. Megértésüket köszönjük!

A résztvevő családok talányokkal teli lapot kapnak, amint belépnek az Ócsai Tájház kapuján. Feladványok és titkok várják majd a legbátrabbakat több helyszínen. Az Öregfalu ódon épületei között sétálva élmények és apró meglepetések várják a meséket szerető családok apraját és nagyját.

A családok számára a talányok megoldása várhatóan 1 órát vesz majd igénybe.

A programra 10.00 és 13.00 között folyamatosan lehet érkezni.

Eső esetén szűkített programmal, de annál nagyobb szeretettel várjuk Önöket!

A programra ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ szükséges!

Oszd meg Te is a program hírét ismerőseiddel a hivatalos Facebook-eseményénél!

Helyszín:

Ócsai Tájház

Időpont:

Október 1. 10:00 - 13:00

Találkozó:

Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor u. 4-6.

Részvételi díj:

2500 Ft/fő

Kapcsolattartó:

Kormos Rebeka

E-mail:

ocsaitajhaz@dinpi.hu

Ócsai Tájház

A vidék látnivalókban talán leggazdagabb része az Ócsai Tájvédelmi Körzet részét képező ócsai Öregfalu. A település központja máig megtartotta eredeti szerkezetét, régi stílusú házait,  több száz éves Árpád-kori templomát és élő néphagyományait. A természeti értékek mellett kultúr-, és vallástörténeti valamint néprajzi értékeket mutatunk be az idelátogatóknak. A XIII. századi román stílusú, háromhajós, kereszthajós bazilika és a XVIII. századot idéző tájházegyüttes igazi időutazásra hívja a látogatókat.

Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.